Belépés

Regisztrálás

0
Kosár
üres
Nincsenek tételek a kosarában.


Pigeon Express
Multivitamin galamboknak
750 ml.


Szűrő

Legnépszerűbbek

Pigeon Express
Multivitamin galamboknak
750 ml.
A palaMOUNTAINS Pigeon Express nagyszerű keverékét kínálja az Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavaknak, valamint biztosítja a fontos vízben (B csoport) és zsírban (A, D, E) oldódó vitaminokat, élesztő és fokhagyma ízesítéssel. A Pigeon Expressben található tápanyagok közvetlenül felszívódnak a galambok vérkeringésébe, így kiváló egészségügyi előnyökkel járnak, amelyek gyakran az etetést követő napokban láthatóvá válnak. A legszembetűnőbb a toll állapotának javulása és a vedlés gyorsabb lefolyása.

Akár kiállításra tenyésztjük, akár házi kedvencként tartjuk a galambokat, a hosszú és egészséges élettartamot a kiegyensúlyozott étrenddel, kulcsfontosságú vitaminokkal ( A-, E-, C-, D-, K-, és a B csoport ) és ásványi anyagokkal biztosíthatjuk.

A versenygalambok(postagalambok) számára különösen fontos a B vitamin csoport, mely kiemelt szerepet játszik az anyagcserében, és biztosítja a megfelelő energiaszintet....
Fogasztói ár: 14950 Ft
Pigeon Express
Multivitamin galamboknak
750 ml.
Galamboknak palaMOUNTAINS
14950.00058 HUF
pigeon express logo2
palaMOUNTAINS Pigeon Express
pigeon express logo2
  • Cím: 8881 Sormás, Kossuth utca 91.

  • A.sz.: 27483958-2-20

  • Telefon: +36 30 2700 507 

  • Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfőtől Péntekig 8-18 óráig  

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értsíthessük a legjobb ajánlatainkról.

Copyrights © animalcenter.hu - Minden jog fenntartva!