Belépés

Regisztrálás


0
Kosár
üres
Nincsenek tételek a kosarában.

 


  • 🖿
  • Rólunk leírás

Animal Center- Prémiumban hiszünk

Mit jelent számunkra a prémium? Nem egy divatos kifejezést vagy marketing fogást. Valódi értéket, minőséget, elhivatottságot. Elszántan próbáltunk megszerezni egy olyan terméket a világ másik feléről, amiről tudtuk, hogy kivételes minőség, egyedülálló szabadalom és nincs hozzá hasonló a piacon. Kitartó munkánk meghozta gyümölcsét, hiszen megkezdtük a palaMountains készítmények forgalmazását, sokak örömére. Aki ismeri, alig várja, hogy ismét kezében tarthassa, aki pedig most találkozik vele, minden bizonnyal elégedett vásárló lesz.

Ahogyan mi magunk gondoskodunk testünk megfelelő működéséről, ugyanúgy kell kedvenceinkéről is, hogy sokáig egészségesek és életerősek maradjanak. A megfelelő táplálékkiegészítő mellett elengedhetetlen a kiegyensúlyozott, minőségi étrend is. Azok, akik valamilyen sportágban képviseltetik magukat, még inkább tisztában vannak ennek jelentőségével. Egy kedves holland barátunk ( aki maga is eredményes versenyző kutya szánhúzásban),  megosztotta velünk a siker másik titkát a palaMOUNTAINS használata mellett: KIVO Natural Petfood.  A KIVO Hollandia egyik legrégebbi natúr állateledel gyártója, mely emberi fogyasztásra alkalmas alapanyagokat használ fel. Saját szemünkkel győződtünk meg az első osztályú marhahús, lazac, csirke és számtalan más alapanyag gondos feldolgozásáról. Ez a húsz éves múltra visszatekintő elhivatottság az, amiben mi is hiszünk. A prémium, amit minden Kedvenc megérdemel!


💡2021. november 22.
  • Cím: 8800 Nagykanizsa, Egry József utca 7.

  • A.sz.: 27483958-2-20

  • Telefon: +36 30 080 45 40

  • Telefonos ügyfélszolgálat: Hétfőtől Péntekig 8-18 óráig  

  • Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Információk

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesíthessük a legjobb ajánlatainkról.

Copyrights © animalcenter.hu - Minden jog fenntartva!