palaMountains - Új-Zéland prémium termékei

PALAMOUNTAINS

A palaMOUNTAINS termékeket tudományosan úgy állították össze, hogy az állatok egészségének és jólétének javítása érdekében kiemelkedő dózisban biztosítsák az alapvető fontosságú vitaminokat és ásványi anyagokat.

"A palaMOUNTAINS termékek előnye a piacon lévő egyéb táplálékkiegészítőkkel szemben, hogy víz és zsír egyaránt megtalálható benne. Ez azt jelenti, hogy a vízben oldódó vitaminok a vízben, míg a zsírban oldódó vitaminok az olajban bomlanak fel. Mivel mindkettő feloldódik, könnyen felszívódik a vékonybélből, így más por- vagy vízalapú készítményekhez képest az állat szervezete több vitamint és ásványi anyagot tud hasznosítani.”

Brian Wilkinson professzor - Massey University

A palaMOUNTAINS termékek előnyei:

  • Speciálisan összeállított vitaminokat és tápanyagokat biztosít az állatok általános egészségének elősegítésére, visszatartási idő nélkül.
  • A palaMOUNTAINS termékek vízben és zsírban oldódó vitaminokat tartalmaznak, amelyek hatékonyan oldódnak fel az emulzióban, ezzel biztosítva a könnyű felszívódást, így az állat nagyobb mennyiségben veszi fel a tápanyagokat.
  • A zsírban oldódó vitaminoknak a szervezetben történő felszívódáshoz zsírra van szükségük. A palaMOUNTAINS biztosítja ezt a többszörösen telítetlen zsírforrást.
  • A vitaminokat a bélfal sejtjei passzívan veszik fel, így maximalizálva a tápanyagfelvételt.
  • Kettős kötés rögzítés. A jód kémiai reakcióba lép a zsírsavkötéssel, így lényegesen könnyebben jut a szervezetbe, mint más vizes alapú termékek.

A palaMOUNTAINS termékek alapvető, természetes összetevőket tartalmaznak, magas 99,5 %-os felszívódási aránnyal. Ami bemegy, az bent is marad, hogy hasznosítani lehessen.  

Minden termék összetételét a Massey Egyetem élelmiszertudósai állítják össze, és az összetevőket széleskörű kutatásoknak vetik alá. Az egyes termékcsaládokhoz olyan tápanyagokat adnak hozzá, melyek segítik a különböző egészségügyi problémák és hiányosságok kezelését.

A palaMOUNTAINS termékcsalád meghatározott állatok számára készül, és az egészséges emésztőrendszeren keresztül biztosítja a vitalitáshoz szükséges összetevőket.